fbpx
Bromfietser zwaargewond na opzettelijk te zijn aangereden

GFC NIEUWS- Een bromfietser is zwaargewond geraakt, nadat hij opzettelijk werd aangereden door een autobestuurder.

De politie van Waldeck kreeg op 20 oktober telefonisch het bericht van een aanrijding aan de Jokhoeweg tussen een bestelbus en een bromfiets, waarbij de bestelbus na de aanrijding was doorgereden en het slachtoffer in hulpeloze toestand had achtergelaten.

Uit het onderzoek ter plekke bleek dat er vermoedelijk sprake is geweest van opzet, met dien verstaande dat de autobestuurder de bromfietser opzettelijk heeft aangereden. Volgens de politie moet de oorzaak gezocht worden in relationele sfeer. De bromfietser liep als gevolg van deze aanrijding zware lichamelijke letsels op.

De autobestuurder R.K. is als verdachte aangehouden voor poging tot moord en doodslag, zware mishandeling met voorbedachte rade en mishandeling met voorbedachten rade.

Hij is in verzekering gesteld.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.