fbpx
Bromfietser zwaargewond na aanrijding, rijbewijs jonge vrouw ingevorderd

GFC NIEUWS- Het rijbewijs van de 19-jarige Jahnvi B. is op woensdag 24 juni door de politie van Livorno ingevorderd na een aanrijding met een bromfietser die zwaargewond raakte.

Janhvi veroorzaakte op dinsdag 23 juni, als bestuurster van een personenauto, een aanrijding op de Pandiet Paltan Tewarieweg. De tegenpartij in deze zaak is een 29-jarige bromfietser.

Het politioneel onderzoek heeft uitgewezen dat de autobestuurster over de Pandiet Paltan Tewarieweg reed richting Martin Luther Kingweg, terwijl de bromfietser vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden.

Op dat moment behoorde de bromfietser tot het recht doorgaand verkeer. Hij werd doorkruist door de autobestuurster die een rechtse bocht beschreef.

De bromfietser werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis waar hij ter verpleging is opgenomen.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.

Bouva doet aangifte wegens smaad en laster

GFC NIEUWS- DNA-lid en gewezen vicevoorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva, heeft bij de recherche van het Bureau Geyersvlijt aangifte gedaan wegens smaad en…