fbpx

Bromfietser overlijdt een week na aanrijding (update)

GFC NIEUWS- De 34-jarige bromfietser, Rodriquez Munoz, heeft woensdag het leven gelaten in het Academisch Ziekenhuis.
Het latere slachtoffer was op 16 september betrokken bij een aanrijding met een personenauto op de hoek van de Crommelingstraat en de Lothlaan.
De in Cuba geboren Munoz reed over de Lothlaan en verzuimde voorrang te verlenen aan de bestuurder van het voertuig op de Crommelingstraat. Munoz is toen per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
Het ontzielde lichaam is intussen afgestaan aan zijn nabestaanden. De Verkeersunit van het politiebureau Centrum onderzoekt deze zaak.
In het politiebericht van donderdag is abusievelijk door het KPS aangegeven dat de bromfietser over de Lothlaan reed en de autobestuurder over de Crommelinstraat. Munoz reed op de dag van de aanrijding over de Crommelinstraat en de automobilist reed over de Lothlaan.
De aanrijding vond plaats op de kruising van de Crommelinstraat en de Lothlaan. Op die kruising moet het verkeer op de Crommelinstraat voorrang verlenen aan het verkeer over de Lothlaan.
De bromfietser is hangende het onderzoek als veroorzaker van de aanrijding aangemerkt omdat hij geen voorrang heeft verleend aan het verkeer op de Lothlaan.

BEKIJK OOK
Caricom-lidstaten en India versterken duurzame relatie