fbpx
Bromfietser overleden in het ziekenhuis

GFC NIEUWS- De 24-jarige bromfietser Radjwien Seepaul heeft donderdagmiddag op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis het leven gelaten na een verkeersongeval.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Seepaul op zijn bromfiets over het rijwielpad langs de Indira Ghandiweg reed. Langs de weg was een heftruckbestuurder voor een handelszaak bezig met het uitladen van cement uit een vrachtwagen. De vrachtwagen stond langs de weg geparkeerd.

Tijdens het voorbijrijden, kwam de bromfietser tegen de heftruck aan met het gevolg dat hij een zware verwonding opliep in zijn buikstreek. Hij werd per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, alwaar hij de geest gaf.

Het lijk van Seepaul is in beslag genomen door de politie.

De 28-jarige heftruckbestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en na verhoor heengezonden.

Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…