fbpx
Bromfietser omgekomen bij aanrijding, voetganger gewond

De 17-jarige bromfietsbestuurder Perkash Ramharak heeft donderdagavond na te zijn aangereden door een auto het leven gelaten.

De 27-jarige autobestuurder is als tegenligger op de rijhelft van de bromfietser terechtgekomen met als gevolg de dodelijke aanrijding.

Door de aanrijding kwam de bromfiets tegen een 18-jarige voetganger aan die zich langs de weg bevond. De voetganger heeft schaafwonden opgelopen en klaagde ook over inwendige pijnen. Hij is voor medische hulp overgebracht naar het ziekenhuis.

De autobestuurder is onderworpen aan een ademanalysetest. Hij bleek niet onder invloed van alcohol te zijn, zegt de politie.

Het ontzielde lichaam van Perkash Ramharak is in belang van het onderzoek in beslag genomen.

De autobestuurder is als veroorzaker van de aanrijdingen aangemerkt. In verband met het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd. De Verkeersunit van Wanica is belast met het onderzoek.

Meer nieuws

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…