fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Bromfietser na aanrijding in hulpeloze toestand achtergelaten

GFC NIEUWS- Een bromfietser werd na een aanrijding aan de Noordwijkweg in hulpeloze toestand achtergelaten.
De politie van Kwatta kreeg in de avond van 9 december een melding van een aanrijding tussen een bromfiets en een personenauto aan de Noordwijkweg dichtbij de Kwattaweg.
De wetsdienaren deden de aangegeven locatie aan en troffen de bromfietser R.S. op het wegdek aan. Volgens zijn verklaring reed hij over de Noordwijkweg gaande in de richting van de Kwattaweg. In dezelfde rijrichting reed er een auto naast hem.
Op een bepaald moment sloeg hij rechtsaf, terwijl de personenauto hem inhaalde met als gevolg de aanrijding. De autobestuurder reed na de aanrijding door en liet de bromfietser in hulpeloze toestand achter.
R.S. klaagde van pijn over zijn hele lichaam en werd voor medische behandeling per ontboden ambulance afgevoerd naar de SpoedEisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het onderzoek van deze aanrijding werd toen overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.
Uit het onderzoek blijkt dat de bromfietser R.S. de veroorzaker is van de aanrijding. Hij heeft verzuimd voorrang te verlenen aan het recht doorgaand verkeer en doorkruiste de autobestuurder met als gevolg de aanrijding.
Met medewerking van omstanders kon het voertuig worden achterhaald en werd de 28-jarige autobestuurder D.V. in beeld gebracht. Hij werd opgespoord en op 23 december aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Bij de voorgeleiding bleek hij niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. D.V. gaf aan dat hij uit vrees na de aanrijding doorreed.
D.V. in verzekering gesteld, omdat hij de bromfietser in hulpeloze toestand achterliet zonder zijn persoonsgegevens te hebben achtergelaten.

OOK INTERESSANT
Wegomlegging in verband met krijgsraadzitting vandaag