fbpx

Bromfietser haalt file in en komt onder vragenwagen terecht; linkerbeen verbrijzeld

GFC NIEUWS- De 24-jarige bromfietser I.K. raakte woensdagmiddag zwaargewond na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding op de Commissaris Weythingweg.
Op de plek van de aanrijding trof de politie I.K. met zijn bromfiets beknelt onder een vrachtwagen aan. Met behulp van de brandweer werd de zwaargewonde bromfietser vanonder de vrachtwagen gehaald waarna hij met de ambulance afgevoerd werd naar het ziekenhuis. Spoed operatief ingrijpen was noodzakelijk om zijn leven te redden.
Volgens de politie reed I.K. op zijn bromfiets over de Commissaris Weythingweg en was hij een file aan het inhalen toen hij een DAF truck vanuit tegenovergestelde richting zag komen aanrijden.
Ter voorkoming dat hij werd aangereden door de vrachtwagen maakte I.K. een manoeuvre naar links om zich tussen twee auto’s in te voegen.
Hij kwam met zijn bromfiets tegen de bumper van zijn voorrijder aan met het gevolg dat hij met zijn bromfiets op het wegdek viel en wel zodanig dat hij met bromfiets en al onder de vrachtwagen terechtkwam.
Het linkerbeen van I.K. is nagenoeg geheel verbrijzeld door een der banden van de vrachtwagen.
De vrachtwagenchauffeur is na verhoor heengezonden.

OOK INTERESSANT
Behalve geen water uit de kraan nu ook geen stroom in delen Paramaribo- Noord