fbpx
Bromfietsbestuurder overlijdt na aanrijding, veroorzaker doorgereden

GFC NIEUWS- De 45-jarige bromfietsbestuurder Rakesh Gallo is dinsdag na te zijn aangereden door een personenauto aan de Gemaalweg in het ziekenhuis overleden.

De politie van het bureau Waldeck kreeg in de vroege ochtend van 15 oktober de melding van een aanrijding aan de Gemaalweg tussen een auto en een bromfiets, waarbij de autobestuurder na de aanrijding is doorgereden.

De wetsdienaren deden de plek aan en troffen de bromfietsbestuurder en zijn duorijder met zware verwondingen op het wegdek aan.

Per ontboden ambulance zijn de gewonden naar de Spoedeisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum afgevoerd. Rakesh kwam kort na aankomst in de ziekeninrichting te overlijden.

De 23-jarige duorijder Hemant B. heeft een snijwond aan zijn heup en beenfractuur opgelopen.

Het ontzielde lichaam van Rakesh is voor obductie in beslag genomen. De veroorzaker is nog niet achterhaald.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…