fbpx

Brokopondo Watra Wood International schenkt krutu oso aan Bir Udu

GFC NIEUWS- Brokopondo Watra Wood International (BWWI) heeft onlangs een krutu oso gedoneerd aan de lokale gemeenschap van Bir Udu, Brownsweg te Brokopondo.

De bouw van dit gemeenschapshuis is in nauwe samenwerking met de bewoners tot stand gekomen. Met de schenking is een bedrag van USD 25.000,- gemoeid.

Met deze bijdrage wil BWWI de lokale gemeenschap ondersteunen en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van in het gebied. Dit als onderdeel van onze Community Affairs Policy en het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

BWWI is gespecialiseerd in onderwater oogsten en verwerking van hout uit het stuwmeer. Het bedrijf is sinds april 2002 gevestigd in Brokopondo en biedt werkgelegenheid aan bewoners van de omliggende dorpen.

BEKIJK OOK
CBB-directeur Pokie doet aangifte van smaad en laster: Ik tolereer het niet dat CBB onrechtmatig in een kwaad daglicht wordt geplaatst

Het afgelopen jaar heeft BWWI diverse schenkingen en donaties gedaan aan de lokale gemeenschap. Het betrof sponsoring van kinder – en jeugdactiviteiten en donatie van hout voor maatschappelijke projecten.

BWWI wil hiermee de lokale gemeenschap bedanken voor de ondersteuning en goede samenwerking in de afgelopen jaren.