fbpx
Broers verkrachten jongedames

De broers Argil M., alias Don, en Revelino A. zijn op maandag 19 oktober door de politie van Santodorp aangehouden. Zij hebben zich schuldig gemaakt aan verkrachting en feitelijke aanranding van twee of meerdere meisjes.

Revelino had via de app een afspraak gemaakt met een dame voor een gesprek. Ze werd op de afgesproken tijd afgehaald en gebracht naar de woning van Don. Revilinio vroeg haar om samen met Don in de slaapkamer op de laptop naar films te kijken.

Aangezien de jongemannen filmproducties maken, ging de dame accoord. Eénmaal in de kamer, deed Don de deur op slot, terwijl Revelino in de woonkamer moest wachten. De dame werd tegen haar wil seksueel misbruikt door Don.

Nadat hij met zijn daad klaar was, deed hij de deur open voor Revelino om ook hetzelfde te doen. Het slachtoffer verzette zich hevig waardoor Revelino niet over kon gaan tot de daad.

Zij deed aangifte bij de politie en de twee broers werden aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld.

Bij het verdere onderzoek van de politie is aan het licht gekomen dat deze zelfde verdachten een jong meisje seksueel hadden misbruikt op 13 september. De werkwijze van deze broers komt overeen met de verklaring die door dit meisje tijdens de aangifte was afgelegd op zondag 13 september.

Het meisje had toen verklaard dat  Revelino haar via de app had uitgenodigd om met hem buiten de stad te gaan. Zij stemde in en ging met Revelino mee. Bij terugkeer in Paramaribo bracht Revelino haar naar een hotel. In het hotel is zij seksueel misbruikt geworden door hem.

Daarna werd zij teruggebracht naar Don en is zij achtergelaten met hem en een vriend. Het slachtoffer verklaarde aan de politie dat zij uit de auto is gehaald door Don en langs de straat seksueel misbruikt is geworden.

De politie heeft het vermoeden dat deze twee verdachten meerdere jonge meisjes op deze wijze moeten hebben misbruikt. De jongemannen operen onder een bepaalde naam. Ze zijn bekend onder een bepaalde doelgroep vanwege hun filmopnamen.

Meer nieuws

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…