fbpx
Broers stelen van schoonzus

Radjes en Mahinder zijn op dinsdag 3 november door de politie van Kwatta aangehouden voor diefstal. Ze hebben een doks van hun broer en twee gouden ringen van hun schoonzus weggenomen.

Radjes en Mahinder woonden in bij hun broer. Diens vrouw ging in de maand oktober voor korte tijd buiten Paramaribo. Toen ze daarna naar huis belde, vernam ze van haar man dat een doks ontbrak.

Ze vroeg hem meteen om te controleren of haar sieraden er waren. Het bleek dat twee gouden ringen ontbraken. Na een ingesteld onderzoek, kwam aan het licht dat Radjes de gouden ringen had weggenomen.

Deze ringen had hij doorverkocht aan  R.B. Op aanwijzing van de verdachte is één ring terug gevonden. De  heler is  na verhoor  ernstig aangesproken en heengezonden. De andere ring moet nog worden achterhaald.

Mahinder heeft verklaard de doks voor SRD 50 te hebben verkocht. Beide broers blijken alcoholisten te zijn. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de ringendief in verzekering gesteld. Mahinder is na verhoor heengezonden.

 

 

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…