fbpx

Broer(21) trapt zusje op scheenbeen omdat ze opmerking maakt over zijn maagdelijkheid

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 21- jarige jongeman uit Paramaribo heeft zijn twee jaar oudere zus afgelopen dinsdag een trap gegeven op haar scheenbeen.

Dat gebeurde nadat ze volgens hem voor de zoveelste keer onaanvaardbare opmerkingen maakte over zijn maagdelijkheid en uiterlijk.

Het slachtoffer heeft een lichte kneuzing opgelopen.

De twee die samen met hun moeder en vader wonen, zijn al vaker in ernstig conflict geraakt waarbij er ook fysiek geweld werd toegepast.

De twintiger werd vanwege zijn gewelddadig gedrag al een keer voor een paar weken uit huis verbannen door zijn ouders en moest toen noodgedwongen bij een oom logeren.

GFC Nieuws verneemt dat de twintiger steeds wordt geplaagd door zijn familieleden, met name door zijn zusje, dat hij nooit een vriendin zal vinden omdat hij niet aantrekkelijk genoeg is.

De geplaagde heeft al jaren te kampen met ernstig overgewicht.

Zij irriteert hem doelbewust door hem ook steeds erop te wijzen dat hij mogelijk nog nooit naar bed is geweest met een vrouw.

BEKIJK OOK
Vrouw sterft aan hartaanval toen het misging na slikken van ruim 1 kg coca√Įnebolletjes

De oom die hem eerder opving en zich het lot van de jongeman aantrekt heeft aangeboden hem weer, en ditmaal voor langere duur in huis te nemen.

Het ligt in de bedoeling dat de oom ook de kosten zal betalen van een personal trainer. Die gaat samen met een gediplomeerde afslankspecialiste van Constantin helpen zijn overtollige kilo’s kwijt te raken.

Mensen met overgewicht plagen heeft vaak negatief effect

Experts wijzen erop dat het in de meeste gevallen een averechts effect heeft om personen die dik zijn te plagen.

Vooral jonge mensen raken daardoor nog meer gefrustreerd en zoeken hun troost in het eten van koolhydraatrijke voeding.

Hierdoor raken ze geestelijk en lichamelijk nog dieper in de put en in een vicieuze cirkel.