fbpx

Broer dreigt zus dood te schieten

De politie van Flora heeft de 37-jarige Maikel C. opgesloten, nadat hij zijn zus met de dood had bedreigd. Broer en zus waren op een feest en kregen ruzie om zijn agressief gedrag. Toen ze thuis aankwamen, sprak ze hem aan over zijn gedrag. Hij vond dat zijn zus niet het recht had hem aan te spreken en richtte een vuistvuurwapen op haar.

De zus kon erger voorkom en trok zich terug in haar slaapkamer, terwijl ze de politie inschakelde. Bij aankomst van de politie had Maikel de woning verlaten. Toen hij terugkwam, schakelde de zus de politie weer in.

Maikel hield zich toen schuil in het toilet en moest door de politie uit de ruimte worden getrokken. Hij verzette zich hevig bij zijn aanhouding. De driftkop werd overmeesterd en in de boeien geslagen.

OOK INTERESSANT
Behalve geen water uit de kraan nu ook geen stroom in delen Paramaribo- Noord

Het vuistvuurwapen is niet achterhaald. De zus overhandigde op maandag 4 juni twee hulzen en een scherpe patroon aan de politie. Deze had ze gevonden in een spleet van de slaapkamerwand van Maikel.

De verdachte heeft bekend dat de hulzen hem toebehoren, omdat hij een hanger voor een halsketting zou maken. Over de herkomst van het scherpe patroon weet hij niets af, schrijft de politie.(GFC)