fbpx
Britse vrouw, 26, adopteert 14 weeskinderen in Afrika

GFC NIEUWS- Nadat Letty McMaster haar middelbare school had afgerond, wist ze precies wat ze wilde doen in de vakantie. Als 18-jarige wilde het Britse meisje enige tijd vrijwilligerswerk doen in een internaat in Oost-Afrika.

Wat ze echter daar aantrof, veranderde haar leven totaal. In plaats van een maand, bleef Letty uiteindelijk drie jaar bij het internaat en deed alles wat ze kon om de weeskinderen een beter leven te geven.

Op dat moment zou het internaat worden gesloten en besloot de toen 21-jarige Letty om negen van de kinderen die dakloos zouden worden te adopteren.

Nu 26 jaar oud, heeft Betty 14 van de kinderen geadopteerd en woont ze met hen in een tehuis dat ze opzette in Tanzania.

Via een Britse organisatie draagt ze zorg voor onderhoud en scholing van de kinderen. “Deze kinderen zijn mijn leven. Zij houden mij staande,” vertelt ze.

“Ik ben een ouderfiguur in huis. Sommige van de kleine jongens – die nooit hun ouders hebben gekend – zien mij als hun moeder, maar voor de meesten van ze ben ik een grote zus, omdat wij niet veel in leeftijd verschillen.”

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…