Britse moeder, 73, onthoofd door eigen dochter die haar hersenen verwijderde in badkamer

GFC NIEUWS- Een 36-jarige vrouw is aangeklaagd voor de gruwelijke moord op haar moeder.
Ze zou haar tijdens een ruzie hebben onthoofd in hun woning en haar hersenen in de badkamer hebben verwijderd.
De politie trof het lichaam van Odessa Carey, 73, aan in haar woning in Ashington, Engeland in april van het afgelopen jaar. Haar dochter, die ook Odessa Carey heet, werd gearresteerd en ingesloten voor de moord op de vrouw.
Echter werd na een uur delibereren in de rechtszaal afgelopen week besloten dat de dochter niet strafrechtelijk vervolgd kan worden vanwege haar psychische status.
Zij wordt ingesloten in een psychische instelling.
De buren raken niet uitgesproken over de brute moord op de vrouw. “Het is schokkend. Je zal goed gek moeten zijn om zoiets te kunnen doen. Het is onmenselijk en beestachtig. Het maakt niet uit hoe ernstig de ruzie was tussen haar en haar moeder, maar wat ze heeft gedaan, is onvoorstelbaar,” luiden enkele reacties.
De familie van de vermoorde vrouw zei in een verklaring: “Onze moeder is op een zeer brute wijze van ons weggerukt door onze jongste zus, die al jaren lijdt aan mentale gezondheidsproblemen.”
“Wij zijn van oordeel dat het gezondheidssysteem heeft gefaald en moet het drastisch worden bijgesteld.”
“Het is te laat voor onze moeder en zus, maar wij hopen dat men geleerd heeft uit dit tragisch verlies en zullen voorkomen dat anderen hetzelfde meemaken.”

Overige berichten