fbpx

Brit met grootste lippen verdient ruim US$ 6.000 maandelijks aan ‘financieel vernederen van mannen’

GFC NIEUWS- Sophia Lips, die geboren werd als man, zegt dat ze tot het uiterste zal gaan om haar droomuiterlijk te realiseren.
De Britse vrouw heeft intussen de grootste lippen in haar land en zegt dat ze nog niet klaar is met haar transformatie. Ze heeft al meer dan US$ 50.000 hieraan besteed aan liposuctie en gezichtstransformatie.
De vrouw heeft plannen om haar totale verschijning te veranderen, zoals het laten implanteren van de grootste borsten, en daar heeft ze enorm veel geld voor nodig.
Ze verdient nu haar geld niet alleen als escort of het opsturen van pittige foto’s voor mannen. Volgens Sophia verdient nu maandelijks ruim US$ 6.000 door het ‘financieel vernederen van mannen.’
“Mannen zijn raar”, zegt ze. Ze ontdekte dat er mannen zijn die bereid waren haar te betalen als ze geld van ze opeiste. Ze krijgen daar een kick van.
Sophia zegt dat zelf in haar brievenbus geld ontvangt van vreemde mannen. Hoe meer ze eist, hoe meer ze van ze krijgt. Er zijn zelf enkelen die hun pincode doorgeven, zodat zij hun rekening kan leeghalen, beweert ze.

BEKIJK OOK
ROS traint dorpelingen Langu in verhoging rijstproductie