fbpx
Bribi Ministries lost belofte president aan God gedeeltelijk in

“De president had beloofd dat het volk bijeen zou komen op het Onafhankelijkheidplein om genade af te smeken voor dit land en volk. Hij wilde het land opdragen aan God. Wij kunnen de belofte van de president niet inlossen, maar wij kunnen wel gezamenlijk bidden voor dit land”, kwam vanavond naar voren tijdens de gebedsmanifestatie van Bribi Ministries op het Onafhankelijkheidsplein.

De Paasmanifestatie zoals president Desi Bouterse dat gepland had, werd door het Staatshoofd afgeblazen na kritieken uit de samenleving. De president zou voorgaan in gebed en het land aan God opdragen.

Bribi Ministeries heeft gemeend om toch een manifestatie te houden op het Plein. De opkomst was goed te noemen, gelovigen van verschillende gemeenten waren aanwezig op het Onafhankelijkheidsplein. Er was zang, dans, aanbidding en werd er gebeden voor het land en volk.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.