fbpx
Breaking: Total lockdown van vrijdag 20:00 uur tot en met zondag 05:00 uur

GFC NIEUWS- Vanaf vrijdag 21 augustus om 20:00 uur gaat er een total lockdown in die duurt tot en met zondag 23 augustus 05:00 uur in de ochtend.

Deze maatregel heeft president Chandrikapersad Santokhi zojuist aangekondigd tijdens een spoed Covid-persconferentie.

Deze maatregel geldt voor de twee komende twee zaterdagen, benadrukte minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid. De Covid-situatie in het land is explosief en is de regering genoodzaakt om strenger op te treden.

Na twee weken zal indien nodig strenger worden opgetreden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.