fbpx
Breaking News: Sharmila Kalidien gevonnist en moet sorry zeggen aan Brunswijk

Sharmila Kalidien-Mansaram is door de rechter gevonnist om haar verontschuldigingen publiekelijk aan te bieden aan Ronnie Brunswijk van de Abop.

In november 2014 zou Sharmila Kalidien-Mansaram op een podium hebben gezegd dat Abop-voorzitter Ronnie Brunswijk beschikt over gaarkeukens in het binnenland en heel veel geld daaraan verdient.

Brunswijk spande een rechtszaak aan om Kalidien te dwingen haar uitspraken te corrigeren, nadat zij weigerde te rectificeren.

De kantonrechter heeft dinsdag Brunswijk in het gelijk gesteld. In het vonnis is opgenomen dat de uitspraken ongefundeerd zijn en krijgt ze twee weken de tijd na betekening van het vonnis om haar verontschuldigingen publiekelijk aan te bieden.

Later meer hierover.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.