fbpx
Braziliaanse moordverdachte aangehouden

GFC NIEUWS- De 39-jarige Braziliaan, Daniël de J., is op 20 februari door leden van het Regio Bijstand Team Oost, bijgestaan door leden van het Nationaal Leger opgespoord en aangehouden.

Het Directoraat Nationale Veiligheid van het Leger heeft een belangrijke rol gespeeld in het zichtbaar maken van deze verdachte.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voorgekomen dat de verdachte vermoedelijk lid is van de roversbende die een militair het afgelopen jaar om het leven heeft gebracht in het Anapaike gebied.

Daniël is in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…