Braziliaanse doet eindelijk mond open over Olympisch seksschandaal: ‘Dubbele moraal’

Redactie GFC Nieuws — Schoonspringster Ingrid Oliveira doorbreekt eindelijk haar zwijgen over het seksschandaal dat haar carrière naar de knoppen hielp: het verhaal was zwaar overdreven, en “het was allemaal omdat ik een vrouw ben die seks had.”

De Braziliaanse schoonheid zou tijdens de Olympische Spelen van 2016 haar partner bij het gesynchroniseerd springen  Giovanna Pedroso dringend verzocht hebben uit de gezamenlijke hotelkamer te blijven.

 

Ingrid zou namelijk de nacht vóór de finale van het synchroonspringen willen doorbrengen met kajakker en landgenoot Pedro Gonçalves. Dat zou geleid hebben tot een felle ruzie. Pedroso pakte haar biezen en deed haar beklag bij de Braziliaanse delegatieleider.

De affaire had ernstige gevolgen voor Oliveira. Het duo eindigde de volgende dag op de laatste plaats met een dramatisch lage score. Pedroso weigerde verder met haar samen te werken.

Oliveira werd fel aangevallen in de media, sponsoren lieten haar als een hete aardappel vallen. Producenten van pornofilms benaderden haar met aanbiedingen, en ook op internet was zij de gebeten hond.

Typisch voorbeeld van een dubbele moraal, vindt de schone springster. Zij verwijst naar Usain Bolt, die geen cent armer werd van zijn Olympisch seksavontuur.

Iedereen doet het met iedereen op grote sporttoernooien, inclusief de Spelen, onthult zij. Zelfs haar ex-teamgenoot Pedroso was niet vies van avontuurtjes tussen de lakens, verklapt zij. En wat zij helemaal misselijk vindt, is dat haar sekspartner – Pedro Gonçalves – in de media juist werd geprezen omdat hij zo’n dekhengst was.

Overige berichten