fbpx
Brandstofprijs zondag omhoog

GFC NIEUWS- De regering heeft besloten om de verhoging van de brandstofprijzen zondag 00.00 uur te laten ingaan.

De verhoging werd woensdag aangehouden, nadat de pompprijzen dinsdagmiddag al door een aantal pomphouders werden doorgevoerd.

President Chandrikapersad Santokhi kondigde eerder de verhoging van de government-take aan. De overheid ontvangt nu SRD 3.70 op een liter benzine. Met de verhoging met SRD 1 zal de overheid nu SRD 4.70 op een liter brandstof toucheren. Voor een liter diesel wordt dat nu SRD 1.70.

De nieuwe prijs voor een liter ongelode benzine varieert tussen SRD 7.35 – SRD 7.58 en voor de diesel tussen SRD 6.97 – SRD 7.03.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.