fbpx

Brandstofleverancier RUBiS opent officieel haar deuren

GFC NIEUWS- RUBiS West Indies Limited Suriname, de nieuwe brandstofleverancier, heeft op 21 november officieel zijn deuren geopend.

In de levering van brandstof heeft RUBiS in de oliedistributeur Roy Boedhoe, CEO RBE enterprises, een bijzondere partner gevonden.

RUBiS heeft het volledig vertrouwen in Boedhoe gesteld en een investering van ruim USS 15 miljoen gepleegd in het bouwen van de terminal.

Tijdens zijn toespraak benadrukt Boedhoe dat RBE (Roy Boedhoe’s Enterprises) met RUBiS marktleider zal worden.

Hij vindt de officiële opening van RUBiS daarom een bijzonder groot moment. De vele tegenwerkingen en ondersteuning hebben samen ervoor gezorgd, dat hij heeft doorgezet om te komen tot waar hij nu is.

Boedhoe is verheugd om de eerste distributeur te zijn van RUBiS brandstof naar de Surinaamse gemeenschap toe.

Tijdens de opening kwamen diverse sprekers aan het woord, waaronder de CEO van Rubis Caribbean, Mauricio Nicholls, die de revue liet passeren, vanaf het moment waarop er naar mogelijkheden werd gezocht om de Surinaamse markt te betreden.

BEKIJK OOK
NH voert in samenwerking met EBS driedaagse missie te Godoholo uit

Minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T) feliciteerde RUBiS met dit heugelijk feit en wees erop, dat ondanks het voor dit bedrijf niet makkelijk is geweest, ze door heeft gezet en dat met de komst van RUBiS er een spin-off zal zijn in Suriname.

Dit zal ook leiden tot economische groei. De bewindsman is ervan overtuigd dat de samenwerking van oude en nieuwe spelers op de markt tot grote hoogte kan leiden.

Na het officieel gedeelte werden op twee locaties ( nabij het kantoor en bij de terminal) het lint doorgeknipt door minister Tsang, Roy Boedhoe en zijn kleinzoon.