fbpx

Boze vrouw neemt wraak op partner die altijd klaagt over haar lange badtijden

GFC NIEUWS- Een vrouw heeft besloten om wraak te nemen, omdat ze het geklaag van haar partner over de tijd die ze doorbrengt in bad meer dan zat is.

De vrouw is gewend om in de ochtend voor ze naar het werk gaat de tijd te nemen om onder meer haar benen en armen te scheren, verwijderen van alle baardhaartjes en haar make-up opdoen.

Ondanks ze er daarna goed uitzag, had de man moeite om haar uit de badkamer te krijgen. Het duurde meestal een uur en soms 1,5 tot 2 uur.

In een post op social media klaagde de man dat zijn vriendin gestopt is om er representatief uit te zien in de ochtend.

Hij meent dat hij niet klaagt, maar slechts op grappende toon aangeeft dat het te lang duurt in de badkamer. “Ze draaide drie maanden geleden helemaal door toen ik weer eens die opmerking maakte”, zegt de man verder.

BEKIJK OOK
88 militairen vandaag bevorderd tot naast hogere rang

Vanaf die dag doet de vrouw niets meer aan haar uiterlijk: “geen make-up, ze scheert niet en het haar laat ze maar voor wat het is”, klaagt de man.

De vrouw deelde haar kant van het verhaal en zegt dat ondanks hij zijn verontschuldiging aanbood, zij haar verschijning niet zal veranderen, omdat zij ervan houdt.

“Ik hoef niet meer zoveel tijd ‘s morgens te besteden aan mijn uiterlijk. Nu ik ermee ben gestopt, ervaar ik een enorme verlichting. Lijk ik op een beest? Het maakt mij niks uit!”

Mensen op Reddit namen het voor de vrouw op.

“Je hebt dit zelf gezocht en moet nu daar de prijs voor betalen.”