fbpx
Boze vrouw neemt wraak op partner die altijd klaagt over haar lange badtijden

GFC NIEUWS- Een vrouw heeft besloten om wraak te nemen, omdat ze het geklaag van haar partner over de tijd die ze doorbrengt in bad meer dan zat is.

De vrouw is gewend om in de ochtend voor ze naar het werk gaat de tijd te nemen om onder meer haar benen en armen te scheren, verwijderen van alle baardhaartjes en haar make-up opdoen.

Ondanks ze er daarna goed uitzag, had de man moeite om haar uit de badkamer te krijgen. Het duurde meestal een uur en soms 1,5 tot 2 uur.

In een post op social media klaagde de man dat zijn vriendin gestopt is om er representatief uit te zien in de ochtend.

Hij meent dat hij niet klaagt, maar slechts op grappende toon aangeeft dat het te lang duurt in de badkamer. “Ze draaide drie maanden geleden helemaal door toen ik weer eens die opmerking maakte”, zegt de man verder.

Vanaf die dag doet de vrouw niets meer aan haar uiterlijk: “geen make-up, ze scheert niet en het haar laat ze maar voor wat het is”, klaagt de man.

De vrouw deelde haar kant van het verhaal en zegt dat ondanks hij zijn verontschuldiging aanbood, zij haar verschijning niet zal veranderen, omdat zij ervan houdt.

“Ik hoef niet meer zoveel tijd ‘s morgens te besteden aan mijn uiterlijk. Nu ik ermee ben gestopt, ervaar ik een enorme verlichting. Lijk ik op een beest? Het maakt mij niks uit!”

Mensen op Reddit namen het voor de vrouw op.

“Je hebt dit zelf gezocht en moet nu daar de prijs voor betalen.”

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…