Boze taxichauffeur rijdt vrouw aan op trottoir

De 27-jarige taxichauffeur Winesh R. is door de politie van centrum opgesloten.

De wetsdienaren werden op maandag 31 december van het afgelopen jaar ingeschakeld voor een aanrijding aan de Hertogstraat, waarbij een vrouw aangereden was door een personenauto.

De bestuurder van het voertuig was na de aanrijding doorgereden. De vrouw had een enkelfractuur opgelopen.

Volgens het onderzoek wasde vrouw, samen met andere familieleden op het trottoir van de Hertogstraat toen ze door een personenauto werd aangereden.

De veroorzaker van de aanrijding was de taxichauffeur Winesh R. die in dienst was van een taxibedrijf in de buurt. Volgens verklaring van omstanders kreeg Winesh ruzie met de eigenaar van het taxibedrijf. Hij nam boos plaats achter het stuur van zijn auto en zei nog dat hij eenieder die hij tegenkwam omver zou rijden.

Nadat Winesh de vrouw had aangereden heeft hij een tweede ernstige verkeersovertreding begaan op de hoek van de Wilhelmina- en de Mahonylaan.

Op die kruising heeft hij een ander voertuig heeft aangereden met als gevolg grote materiële schade. Na die aanrijding reed hij ook door.

Op zaterdag 19 januari werd Winesh aangehouden en door de politie in verzekering gesteld. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

Overige berichten