Boze Surinaamse student poept op vloer in woonkamer en keuken

Een boze 21- jarige Surinaamse student heeft zijn huisbaas afgelopen woensdag op extreem onaangename wijze verrast. De jongeman woonde tijdelijk in een particulier huurhuis in Rotterdam en was in een ernstig huurconflict verwikkeld met de verhuurder.

Volgens informatie zou er sprake zijn van drie maanden huurachterstand. De student gebruikte steeds het argument dat hij grote geldproblemen had, maar dat hij zeer zeker alle huurgeld zou overmaken. Toen de verhuurder voor de zoveelste keer telefonisch contact opnam met hem om te vragen wanneer het geld zou worden overgemaakt, bleek zijn mobiel te zijn afgesloten.

Woensdag ging de verhuurder samen met zijn dochter in het huis met een reservesleutel om poolshoogte te nemen. De twee troffen op de vloer in de woonkamer en keuken verschillende hopen menselijke poep aan. Ook het toilet was niet doorgetrokken en zat vol ontlasting. De jongen is bovendien verhuisd zonder dat te melden.

Het vermoeden is dat er sprake is van een wraakactie. “Het is schandalig wat hij heeft gedaan. Dit is gewoon een vulgaire wraakactie omdat mijn vader tijdens het laatste telefonisch contact zeer grof tegen hem is geweest. Kennelijk is hij boos”, aldus de dochter tegenover GFC Nieuws.