Boze reacties na voorstel om verkiezingen een jaar uit te stellen

GFC NIEUWS– Het voorstel van enkele ondernemers om de Surinaamse parlementsverkiezingen van 25 mei 2020 uit te stellen in verband met het bestrijden van het coronavirus, is niet bij een ieder in goede aarde gevallen. GFC Nieuws kreeg tientallen extreem boze reacties naar aanleiding van een bericht dat vrijdagmorgen werd gepubliceerd, zie link> https://www.gfcnieuws.com/verkiezingen-moeten-worden-uitgesteld-naar-2021-vluchten-uit-europa-stilgelegd-en-scholen-dicht/

Het merendeel is van oordeel dat het nergens voor nodig is om de verkiezingen uit te stellen. Een parlementariër van de oppositie die fel gekant is tegen de suggestie zegt daarenboven dat er een 2/3 meerderheid nodig is in het parlement om een dergelijke wijziging door te voeren.

Ook op Facebook zijn er negatieve reacties.

Zo schrijft een persoon op sociale media: “Wat is erger? coronavirus of deze regeringsvirus?”. Akushla Ramdihal  schrijft: Is gewoon een drogreden ze willen de verkiezingen gewoon uitstellen om Suriname nog meer naar de afgrond te helpen?

“Wel we gn nit meer dood vn Corona Virus ,mr vn deze regering z zijn lang blij dt corona bestaat”, aldus Poppetje Maike op Facebook.

Overige berichten