fbpx

Boze moeder sleept dochter voor de ‘rechter’ nadat ze haar bed vernielde tijdens seks

GFC NIEUWS- Een boze moeder ontdekte dat haar dochter haar bed had vernield tijdens seks en eist dat ze de schade van ruim US$ 2.100 betaalt voor een nieuwe.

Nicole ligt overhoop met dochter Rhiannon sinds de nacht van “intense passie” tussen haar en een onbekende minnaar op het bed van haar moeder.

Rhiannon beweert dat ze niet in staat is om het bed te vervangen, maar Nicole vindt het excuus van haar moeder onzin.

Moeder en dochter kunnen nauwelijks twee woorden tot elkaar spreken. Om het probleem op te lossen, sleepte de moeder haar naar een Australische rechtbank tv-programma Trial By Kyle.

De moeder vertelde aan het begin van het programma: “Mijn partner en ik gingen voor een week buiten de stad en moest Rhiannon op het huis letten.

“Ze mocht gebruik maken van de reserve kamer met een queen size bed. Er is niets mis mee.

“Toen ik terugkeerde, was het huis een rommel. Ik liep naar mijn kamer en ontdekte dat mijn bed kapot was. Ik voelde me erg geschonden, omdat ze het heeft gebroken en het maakte haar niets uit.”

BEKIJK OOK
Incrimineren Indiërs in Suriname heeft vies etnisch tintje, zegt Dharm Mungra

Kyle, de presentator van het tv-programma, reageerde: “Op mama’s bed? Dat is de minst romantische plek die ik mij kan voorstellen om de liefde met iemand te bedrijven.”

Rhiannon beweerde dat het bed stuk ging tijdens een moment van intense passie.

“Waarom niet op het ander bed?” vroeg Kyle.

“Eerlijk waar, mijn andere vrienden waren op dat bed,” reageerde ze.

Rhiannon zei dat ze niet in staat is om te US$ 2.100 op te brengen, waarop Nicole gilde: “Jij hebt het vernietigd en jij moet ervoor betalen.”

Toen ze buiten de rechtszaal was, haalde Rhiannon voor de camera aan dat zij er niet alleen voor verantwoordelijk is dat het bed stuk ging.

“Mijn moeder heeft zeker een steentje bijgedragen,” zei ze.

“Ik heb dingen gehoord die ik wenste niet te hebben gehoord als dochter.”