fbpx
Boze moeder aangehouden nadat video over mishandeling eigen dochter viraal ging

GFC NIEUWS- De 31-jarige Saskia K. is vandaag, vrijdag 26 juni, door de politie van Zanderij thuis opgespoord en aangehouden ter voorgeleiding, nadat een video waarop te zien is hoe ze haar dochter mishandelde viraal ging op Facebook.

Op dat filmpje is te zien hoe de vrouw haar dochter mishandelt, die aan handen en voeten gebonden is. Een broer van de vrouw kreeg dat filmpje ook te zien en die ondernam gelijk acties. Hij stapte naar de politie van Zanderij, in wiens werk ressort zijn zuster woonachtig is, en deed melding van het gebeurde.

De politie van Zanderij pakte de zaak gelijk aan wat erin resulteerde dat de moeder in deze de 31- jarige Saskia, K. vanmorgen, vrijdag 26 juni, is opgespoord en aangehouden. Het slachtoffer is haar 10-jarige dochter. Medisch onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer geen zware lichamelijke letsels heeft overgehouden aan de mishandeling.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar gekomen dat Saskia haar dochter een afranseling heeft gegeven, omdat het meisje gezegd heeft dat zij van haar vader houdt, de ex-man van Saskia. Nadat Saskia die mishandeling had vastgelegd stuurde zij dat filmpje naar haar ex- man om hem te pijnigen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zal besloten worden of Saskia K. hangende het onderzoek, wel of niet in verzekering zal worden gesteld, meldt de PR van het KPS.

De handelingen van de verdachte Saskia vallen ook onder huiselijk geweld.

Meer nieuws

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.