fbpx
Boze menigte eist lynchen 62-jarige pedofiel die 5-jarige verkrachtte

GFC NIEUWS- Een boze menigte in Kazachstan staken afgelopen week enkele politievoertuigen in brand en eisten dat een pedofiel die een vijfjarig meisje had verkracht in het openbaar werd opgehangen.

Honderden bestormden de woning van de 62-jarige man, nadat de politie na een zoektocht het vermist meisje in zijn woning vond.

Behalve de politie was de lokale gemeenschap op zoek naar het meisje, nadat haar vader aangifte van vermissing deed.

Met een luidspreker riep de politie rijdend in voertuigen de naam van het meisje, totdat ze achter een deur het gegil van een meisje hoorden.

In de woning van de 62-jarige man trof de politie het meisje volledig naakt aan. Haar handen en voeten waren vastgebonden met plakband.

Met veel moeite lukte het de politie om de man af te voeren.

Kinderverkrachters in Kazachstan riskeren chemische castratie, indien schuldig bevonden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.