fbpx

Boze man die politici bedreigde op vrije voeten, betuigt spijt

GFC NIEUWS- De 41-jarige Marciano H. alias “Ingi Pe” die op 5 juni werd aangehouden door de politie voor bedreiging van VHP-leider Chandrikapersad Santokhi en Ronnie Brunswijk is intussen op vrije voeten.
Daags voor zijn aanhouding ging op sociale media een filmpje van Marciano viraal waarin hij dreigde de twee politici en hun familie van kant te zullen maken. Hij zwaaide daarbij met een mes met de kennelijke bedoeling om kracht bij te zetten aan zijn bedreigingen.
“Ik bied mijn verontschuldigingen aan. Ik was onder invloed van alcohol. Ik had het niet gemeend en heb er spijt van”, zei Marciano H. in een videoboodschap na zijn vrijlating.
“Het was niet mijn bedoeling om ze te vernederen of te beledigen. Ik heb een fout gemaakt. Het zal niet meer gebeuren. Ik bied ook mijn verontschuldigingen aan heel Suriname. “Nogmaals sorry aan meneer Santokhi en Brunswijk,” zegt hij.
Santokhi heeft intussen ook in een videoboodschap gezegd dat hij de verontschuldiging heeft geaccepteerd. “Wij hebben eenieder nodig om het land op te bouwen,” aldus Santokhi.

BEKIJK OOK
Bij overtreding nieuwe Rijwet maximaal 2 jaar cel of geldboete van SRD 25.000