fbpx
Boze man die politici bedreigde op vrije voeten, betuigt spijt

GFC NIEUWS- De 41-jarige Marciano H. alias “Ingi Pe” die op 5 juni werd aangehouden door de politie voor bedreiging van VHP-leider Chandrikapersad Santokhi en Ronnie Brunswijk is intussen op vrije voeten.

Daags voor zijn aanhouding ging op sociale media een filmpje van Marciano viraal waarin hij dreigde de twee politici en hun familie van kant te zullen maken. Hij zwaaide daarbij met een mes met de kennelijke bedoeling om kracht bij te zetten aan zijn bedreigingen.

“Ik bied mijn verontschuldigingen aan. Ik was onder invloed van alcohol. Ik had het niet gemeend en heb er spijt van”, zei Marciano H. in een videoboodschap na zijn vrijlating.

“Het was niet mijn bedoeling om ze te vernederen of te beledigen. Ik heb een fout gemaakt. Het zal niet meer gebeuren. Ik bied ook mijn verontschuldigingen aan heel Suriname. “Nogmaals sorry aan meneer Santokhi en Brunswijk,” zegt hij.

Santokhi heeft intussen ook in een videoboodschap gezegd dat hij de verontschuldiging heeft geaccepteerd. “Wij hebben eenieder nodig om het land op te bouwen,” aldus Santokhi.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…