Boze klant valt verkoopster aan omdat hij geen rietjes ziet

In de Amerikaanse staat Florida is een man aangehouden die een medewerkster van een McDonald’s restaurant had aangevallen. De vrouw, die had geprobeerd de man van zich af te slaan, zegt dat het gerucht dat zij is ontslagen omdat zij zich had verdedigd, niet klopt.

De 40-jarige Daniel Taylor sprak Yasmine James (20) aan omdat hij geen rietjes zag. De vrouw legde hem uit dat de rietjes, overeenkomstig de regels van het bedrijf, achter de toonbank werden gehouden.

Het antwoord beviel Taylor niet en hij probeerde de employee over de toonbank te trekken. Die pikte dat niet en probeerde zich los te slaan. Dat lukte pas toen een collega de man wegtrok.

Taylor eiste dat de vrouw “onmiddellijk” werd ontslagen en begon te ruziën met de restaurantmanager, die hem uiteindelijk de zaak uit zette. Vóór hij de winkel verliet, schopte hij nog een andere medewerkster in de maag.

Online ontstond grote woede over de manager, die eerst de kant van de klant leek te kiezen en hem na zijn aanval zelfs vroeg wat hij wilde bestellen.

Yasmine James zegt dat zij niet is ontslagen, maar met betaald verlof is. Desgevraagd bevestigde zij haar familie “weet te boksen”.

Overige berichten