fbpx

Boze klant bedreigt winkeleigenaar: ‘ik stap naar de media om jullie te breken’

GFC NIEUWSREDACTIE- De winkeleigenaar van een bekende supermarkt aan de Jozef Israëlstraat in het noorden van Paramaribo werd deze week bedreigd door een boze vrouw die voornemens was in zijn zaak haar boodschappen te halen.

GFC verneemt dat de klant op een gegeven moment via de ingang de supermarkt wilde verlaten, terwijl dat helemaal niet mag.

Toen een beveiliger haar erop wees dat ze alleen via de uitgang naar buiten mag werd ze boos.

“Zij heeft mij voor alles wat vies en vuil is uitgescholden en wilde maar niet begrijpen dat er een ingang is en ook een uitgang”, zegt de beveiliger aan GFC.

Hij legt uit dat de dame na het incident heeft gebeld met de zaakeigenaar en heeft bedreigd naar de mainstream media te zullen stappen om zijn bedrijf in een kwaad daglicht te plaatsen. Ook is ze van plan om via sociale media berichten te posten.

OOK INTERESSANT
C-47 buigt zich over vervolgstappen na uitblijven concrete oplossingen regering

De enige manier om dat te voorkomen is volgens haar om de veiligheidsman met ontslag te sturen.

“Ik stap naar de media en maak jullie helemaal kapot als jullie die man niet ontslaan.”

De werknemer in kwestie beweert dat hij zijn werk conform alle protocollen heeft gedaan en heeft een getuige om dat te bevestigen.

Opvallend detail is dat de beveiliger mogelijk wordt weggestuurd uit angst dat de boze vrouw de daad bij het woord voegt.