fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Coronadokter in nieuw interview: het middel werkt tegen corona

GFC NIEUWS- Dokter Stella Immanuels uit Texas (USA) blijft erbij: “wij worden vreselijk voor de gek gehouden. Het malariamiddel waarover ik samen met andere artsen over heb gesproken werkt heel goed tegen het coronavirus”.

“Er gaan nodeloos mensen dood omdat de juiste informatie niet wordt gegeven. De WHO vertelt niet de waarheid, er wordt een vuil spel gespeeld. Ik heb honderden mensen met succes geholpen”.

“Het geneesmiddel moet zo snel mogelijk in het begin van de besmetting gegeven worden, niet als patiënten al op de IC liggen. Dan is het te laat en werkt het niet meer. Ik ben een dokter met veel ervaring hier in Housten (VS), heb ook op de spoed eisende hulp gewerkt en weet heel goed waarover ik praat”, stelt ze.

OOK INTERESSANT
Suriname River Dredging Project verloopt goed

14 collegae- medici van America’s Frontline Doctors waarschuwden eerder deze week dat zaken niet helemaal kloppen.

De artsen benadrukken dat er 2 belangrijke studies met een negatieve uitkomst over het geneesmiddel zijn gepubliceerd die achteraf nep blijken te zijn. 1 van de valse studies werd gepubliceerd in het gezaghebbende medische vakblad the Lancet.

Toen bleek dat de studie fake was, werd die snel teruggetrokken en van de website verwijderd. Ook de andere vals gefabriceerde studie werd teruggetrokken. Veel mediahuizen hebben dat nieuws nooit gebracht. De medici laten weten dat het moedwillig vervalsen van studies om het middel in een kwaad daglicht te plaatsen, een ieder aan het denken zou moeten zetten.