fbpx
Coronadokter in nieuw interview: het middel werkt tegen corona

GFC NIEUWS- Dokter Stella Immanuels uit Texas (USA) blijft erbij: “wij worden vreselijk voor de gek gehouden. Het malariamiddel waarover ik samen met andere artsen over heb gesproken werkt heel goed tegen het coronavirus”.

“Er gaan nodeloos mensen dood omdat de juiste informatie niet wordt gegeven. De WHO vertelt niet de waarheid, er wordt een vuil spel gespeeld. Ik heb honderden mensen met succes geholpen”.

“Het geneesmiddel moet zo snel mogelijk in het begin van de besmetting gegeven worden, niet als patiënten al op de IC liggen. Dan is het te laat en werkt het niet meer. Ik ben een dokter met veel ervaring hier in Housten (VS), heb ook op de spoed eisende hulp gewerkt en weet heel goed waarover ik praat”, stelt ze.

14 collegae- medici van America’s Frontline Doctors waarschuwden eerder deze week dat zaken niet helemaal kloppen.

De artsen benadrukken dat er 2 belangrijke studies met een negatieve uitkomst over het geneesmiddel zijn gepubliceerd die achteraf nep blijken te zijn. 1 van de valse studies werd gepubliceerd in het gezaghebbende medische vakblad the Lancet.

Toen bleek dat de studie fake was, werd die snel teruggetrokken en van de website verwijderd. Ook de andere vals gefabriceerde studie werd teruggetrokken. Veel mediahuizen hebben dat nieuws nooit gebracht. De medici laten weten dat het moedwillig vervalsen van studies om het middel in een kwaad daglicht te plaatsen, een ieder aan het denken zou moeten zetten.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.