Bovenlichaam verkeersdode hing uit autoraam

GFC NIEUWSREDACTIE- De 27-jarige autobestuurder, Tushand Somai, is in de avond van 18 oktober na een verkeersongeval aan de Palingstraat in Nickerie (Suriname) ter plaatse overleden.

De politie van Nieuw-Nickerie deed na de melding de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd de autobestuurder aangetroffen die geen teken meer van leven vertoonde.

Het bovenlichaam van het verkeersslachtoffer was uit het raam van het portier en zat gedrukt tussen het voertuig en in de grond van de langs de weg lopende goot. Hij had zware lichamelijk letsels opgelopen aan zijn voorhoofd neus, oren en ogen.

Onderzoek wees uit dat de autobestuurder die in het bezit was van een geldig Surinaams rijbewijs met een zeer hoge snelheid reed over de Palingstraat. Hij kwam vanuit de zuidelijke richting en ging richting het noorden.

Door tot nog toe onbekende reden verloor hij de controle over de besturing van zijn voertuig en raakte van de weg en kwam op de linker berm in botsing met een elektrische mast, die in tweeën brak.

Hierna kwam de auto met zijn rechter voorzijde tot stilstand in de langs de weg lopende goot. Met behulp van de brandweer is het verkeersslachtoffer dat bekneld zat, uit het voertuig gehaald.

Het ontzielde lichaam van Tushand is afgestaan aan de nabestaanden.