fbpx




Bouterse wil geschiedenis ingaan als de president die het meest heeft gedaan

President Desiré Bouterse zet zijn politieke carrière voort als de president die meeste verworvenheden tijdens zijn regeerperiode.

Hij zei de verkiezingen van 2020 in te gaan als de president die het meest heeft gedaan dan iedere andere president.

Aan het staatshoofd werd tijdens een persconferentie afgelopen week de vraag gesteld hoe hij beoordeeld wenst te worden bij de komende verkiezingen. De desbetreffende journalist stelde deze vraag op basis van het beleid dat de president sinds 2010 voert. Bouterse noemde onder andere sociale vooruitgang, economische groei en diversiteit en versterking van ontwikkelingscapaciteit.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.