fbpx
Bouterse, Simons, Parmessar en Misiekaba eerste 4 op DNA-kandidatenlijst NDP Paramaribo

Desi Bouterse zal de NDP-kandidatenlijst van Paramaribo wederom trekken.

Op de 2e plek is Jenny Geerlings-Simons gekandideerd.

Rabin Parmessar staat op no. 3 en Andre Misiekaba op de 4e plek volgens de voorlopige kandidatenlijst van NDP Paramaribo.

De nummers 5 en 6 zijn gereserveerd voor Surinamers van Chinese en Javaanse komaf, informeren onze bronnen.

Bij de verkiezingen van 2010 behaalde Bouterse 18.329 stemmen, Simons 11.162, Parmessar 5.005 en Misiekaba 6.724 stemmen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.