fbpx

Bouterse: Nederland probeert via bepaalde politieke partijen invloed te hebben op Suriname

GFC NIEUWS- “Nederland probeert om weer invloed te hebben op Suriname door middel van bepaalde politieke partijen,” zegt NDP-leider Desi Bouterse.

Bouterse sprak zaterdag bij de opening van een infocentrum in Blauwgrond.

Bouterse zegt dat hij verbaasd was om te vernemen dat terwijl hij op dienstreis was de rechterlijke macht bezig was om vonnis te spreken. Men wilde het succes van het bezoek aan China tenietdoen.

De NDP-leider bedankte de NDP’ ers nogmaals voor de ondersteuning die hij heeft gekregen bij zijn terugkeer. Ook de artiesten Molada Pinas, Jackson Blai en Damaru die hun bezorgdheid toonden ver het vonnis bedankte hij. “Jongeren voelen zich thuis binnen de NDP. Overal worden ze ingezet en dat is ook te merken binnen deze regering.”

BEKIJK OOK
Winkelier in taxi klemgereden, meer dan US$ 40.000 buitgemaakt

Bouterse vindt het een eer om voorzitter te zijn van de grootste politieke partij in het land. “De NDP is een grote beweging. Wij zijn gezamenlijk geroepen om te werken voor het land. Schouder aan schouder moeten we verder, we moeten liefde voor elkaar hebben om het werk gedaan te krijgen. Alle Surinamers zijn nodig om het werk te doen ongeacht jouw politieke kleur. Eenieder is welkom in de partij. Ze moeten met liefde en open armen ontvangen worden.”