Bouterse huldigt stonfutu NDP’ers

Onder enorme belangstelling heeft NDP-leider Bouterse zaterdagavond een aantal stonfutu NDP’ers van het ressort Flora gehuldigd.

John Lecton, Sherida Creton, Lucia Dijksteel, Ewald Fisher, Hortence Winter, Astrid sabajo – Gravenstein, Adriaan Guiilaab, Mavis Caïro, Richenel Trustfull, Budike Margo, Reginald Bundel, Marjorie Dongo, Elfriede Fer, Eugenie Fikki, Ferrel Marcel, Finette Ijverduim, Ford meursing, Thea Groenewoud en Guno Ravenberg behoren tot de stonfutu’s die in de bloemetjes zijn gezet vanwege hun enorme inzet voor de partij en de samenleving.

Bouterse roemde de harde werkers en stelde hen als voorbeeld. Hij memoreerde de bijdrage van de stonfutu’s en het respect dat aan ze gegeven moet worden.
Ook de bijdrage en plaats van de vrouwen binnen de NDP werd onderstreept.

Bouterse haalde verder aan dat productie het toverwoord is voor de ontwikkeling van dit land en somde een aantal succesverhalen op.

De voorzitter van de NDP sloot de vergadering af door op te roepen om samen te werken aan een levendigere Flora. Met de jongeren en een batterij aan ouderen moet het zeker lukken volgens de NDP-leider.

Overige berichten