fbpx

Bouterse heeft verhoging AOV en steun mensen met een beperking in studie

“Laat ons allemaal een positieve bijdrage leveren, want er komt een dag dat wij er niet meer zullen zijn, maar die dag bepaalt de Almachtige alleen”.

Aan het woord is president tevens NDP-leider Desi Bouterse zondagavond op een massameeting van de partij in Coronie.

Bouterse zei dat hij zich buigt over de verhoging van de AOV en steun aan mensen met een beperking. “Wij moeten niet bang zijn om dingen te doen voor de oude mensen”. Ondanks verhoging van de AOV hoog op de agenda staat van de regering, zegt het staatshoofd met enige twijfel dit besluit te zullen nemen. “Want straks zegt men dat ik AOV verhoog, omdat met Gods genade ik straks 74 jaar oud wordt”, zei hij op grappige toon.

BEKIJK OOK
Suriname en Frankrijk ondertekenen justitiële samenwerkingsovereenkomst

“Maar eigenlijk moet ik niet naar mensen kijken, maar doen wat goed is. Ook aan de mensen met een beperking moet er gedacht worden, wij mogen deze mensen niet in de steek laten. Toen ik bezig was met deze speciale groep mensen met een beperking, schrok ik mij dood. Laten we liefde aan al deze mensen geven, want je raakt betrokken bij een aanrijding en belandt plotseling in een rolstoel. Laten we deze mensen niet vergeten”, aldus de oproep van Bouterse.

Tijdens de massameeting werd een scootmobiel verstrekt aan een man met een beperking.