fbpx
Facebook Pagelike Widget

Bouterse heeft honderden projecten in belang van Suriname uitgevoerd

GFC NIEUWS- De huidige regering wil de indruk wekken alsof er in de regeerperiode Bouterse gelden zijn verdonkeremaand. Maar dat is een grote leugen.

Er zijn honderden projecten met een sociaal karakter uitgevoerd, die verbetering van de leefomstandigheden van het volk ten doel hebben gehad. Ook zijn er ruim voldoende infrastructurele plannen met succes afgerond.

Dat zeggen enkele NDP- sympathisanten zaterdag aan GFC Nieuws.

“Er zijn bruggen gebouwd, huizen voor studenten en financieel zwakkeren, een prachtig ziekenhuis in Wanica, er zijn wegen aangelegd, straatverlichtingsprojecten geïnitieerd, honderdduizenden pakketten verdeeld en nog talrijke andere projecten uitgevoerd voor land en volk”, is hun mening.

Ze zijn van oordeel dat  onze vorige president alles in het werk heeft gesteld om de gewone man, de man van de straat, tegemoet te komen.

“Ondanks ons land geen of weinig geld had, heeft Bouterse altijd de voorkeur gegeven aan het geven van hulp aan de arme man. Men moet dus ophouden om een verkeerd beeld te scheppen. Dit alles heeft veel geld gekost! Laten wij de komende tijd maar zien wat er door de huidige regeerders voor de kwetsbaren in onze samenleving zal worden gedaan. Wij zijn reuze benieuwd, maar hebben er niet echt veel geloof in”, stellen ze tenslotte.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…