fbpx
Bouterse feliciteert nieuw presidentsduo

GFC NIEUWS- President Desi Bouterse heeft vanmorgen de president elect, Chandrikapersad Santhoki, en Ronnie Brunswijk, vicepresident elect, heel veel sterkte en wijsheid toegewenst met hun verkiezing.

Santokhi en Brunswijk zijn tijdens een Bijzondere Openbare vergadering bij enkele kandidaatstelling gekozen.

Bouterse: “We hebben 25 mei gehad. De strijd is gestreden, het volk heeft gesproken en we zijn nu hier voor de formalisering van het geheel. Ik feliciteer de nieuw gekozen president en de gekozen vicepresident namens de regering en het volk. Het is een paar keer gezegd dat wij gezamenlijk de schouders onder het werk moeten zetten. Ik wens u niet alleen heel veel sterkte toe, maar ook Gods rijkste zegen.”

President Bouterse is ervan overtuigd dat indien het Surinaams belang voor ogen wordt gehouden, het nieuw regeerteam haar periode goed zal afsluiten. “Als dat de leidraad blijft, zie ik een goed begin en een goede afronding van het geheel. Als u mij nodig heeft, weet u mij te vinden. Er is heel veel in het verleden gebeurd, maar laten wij er zand over strooien. Het is een nieuw begin.”

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.