fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Bouterse bedankt president Kovind in telefonisch onderhoud

De president van India, Ram Nath Kovind, heeft in niet mis te verstane woorden nogmaals zijn dank geuit aan zijn Surinaamse collega president Desiré Bouterse. De presidenten hebben vanmorgen een telefonisch onderhoud gehad. Kovind sprak lovende woorden uit over de gastvrijheid die Suriname hem toonde bij het staatsbezoek dat hij heeft afgelegd van 19 – 21 juni.

De Indiase president is nog onder de indruk van de “Beauty of Suriname” en de diversiteit die hij hier aantrof. Hij refereerde naar Suriname als het beste voorbeeld van een multiculturele gemeenschap. “It was indeed a historical occasion” verwees de Indiase president over de participatie van beide presidenten aan de internationale Yoga Day.

OOK INTERESSANT
SWM garandeert samenleving betrouwbaar drinkwater

President Kovind heeft graag dat de warme en vriendschappelijke band die er bestaat tussen beide landen verder wordt uitgediept. Ook ziet hij graag de verschillende aandachtspunten van de bilaterale gesprekken die tijdens het recent bezoek besproken zijn daadwerkelijk uitgevoerd. Hij verzekerde de bijstand van zijn land in de ontwikkeling van Suriname.

President Bouterse bedankte de Indiase president namens de totale Surinaamse gemeenschap voor het speciale bezoek dat hij aan ons land bracht. (GFC)