fbpx
Borstimplantaten redden leven vrouw, schot uit vuurwapen blijft daar vastzitten

GFC NIEUWS- Een vrouw die van dichtbij werd geschoten, overleefde het incident dankzij haar borstimplantaten.

Lydia Carranza, die gewapend is met een siliconen D-cup, werd onder vuur genomen in een tandartsenkabinet in Beverly Hills, VS. De kogel bleef in haar borsten steken.

De schutter was het kabinet binnengestormd om zijn echtgenote te vermoorden, die daar werkte. De dame overleefde het incident niet.

Nadien schoot hij op Carranza, maar die overleefde het. Dankzij haar valse boezem werden er geen vitale organen geraakt.

“Ik dacht dat ik ging sterven toen de schutter zijn geweer op mij richtte”, aldus Carranza die al twee kleinkinderen heeft. “Het enige wat ik voelde, was echter een natte borst.”

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.