fbpx
Borrelende mannen opgepakt voor mishandeling man

GFC NIEUWS- De politie van Jarikaba heeft vier mannen opgepakt voor openlijke geweldpleging.

Het slachtoffer verklaart dat hij een winkel binnenging waar de vijf mannen aan het borrelen waren. Twee hunner stonden met bloot bovenlijf voor de winkel. Hij wees ze voor de winkel erop om hun bovenkleding aan te doen om te helpen voorkomen dat zij het coronavirus zouden oplopen. De ene man gaf gehoor aan zijn advies terwijl de andere man tekeer begon te gaan.

Op een gegeven moment stapte de 9-jarige zoon van het slachtoffer de winkel binnen. De man, die tekeer ging, zei aan het jongetje dat hij zijn geslachtsdeel moest zuigen. De vader werd zo boos dat hij de man een klap toebracht in het gezicht.

De borrelvrienden van de man schoten hem te hulp en vielen hem massaal aan. Alle handelingen zijn vastgelegd door een beveiligingscamera.

Andere klanten kwamen tussen de vechtende partijen. Vier van de borrelende mannen bleken naderhand de 47-jarige Dewperkash T., de 29-jarige Wiren T., de 22-jarige Nawin J. en 19-jarige Anand S. te zijn. Na deze groepsmishandeling stapten de vechtersbazen in een auto en reden weg.

Op 19 april zijn Dewperkash T., Wiren T., Nawin J. en Anand S. voor openlijke geweldpleging aangehouden door de politie van Jarikaba.

Het slachtoffer, dat als verdachte van mishandeling was opgebracht, werd na verhoor heengezonden door de politie, terwijl de vier andere verdachten zijn opgesloten.

De vijfde man wordt opgespoord.

Meer nieuws

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.