Borrelende mannen opgepakt voor mishandeling man

GFC NIEUWS- De politie van Jarikaba heeft vier mannen opgepakt voor openlijke geweldpleging.
Het slachtoffer verklaart dat hij een winkel binnenging waar de vijf mannen aan het borrelen waren. Twee hunner stonden met bloot bovenlijf voor de winkel. Hij wees ze voor de winkel erop om hun bovenkleding aan te doen om te helpen voorkomen dat zij het coronavirus zouden oplopen. De ene man gaf gehoor aan zijn advies terwijl de andere man tekeer begon te gaan.
Op een gegeven moment stapte de 9-jarige zoon van het slachtoffer de winkel binnen. De man, die tekeer ging, zei aan het jongetje dat hij zijn geslachtsdeel moest zuigen. De vader werd zo boos dat hij de man een klap toebracht in het gezicht.
De borrelvrienden van de man schoten hem te hulp en vielen hem massaal aan. Alle handelingen zijn vastgelegd door een beveiligingscamera.
Andere klanten kwamen tussen de vechtende partijen. Vier van de borrelende mannen bleken naderhand de 47-jarige Dewperkash T., de 29-jarige Wiren T., de 22-jarige Nawin J. en 19-jarige Anand S. te zijn. Na deze groepsmishandeling stapten de vechtersbazen in een auto en reden weg.
Op 19 april zijn Dewperkash T., Wiren T., Nawin J. en Anand S. voor openlijke geweldpleging aangehouden door de politie van Jarikaba.
Het slachtoffer, dat als verdachte van mishandeling was opgebracht, werd na verhoor heengezonden door de politie, terwijl de vier andere verdachten zijn opgesloten.
De vijfde man wordt opgespoord.