Bordo: “zwarten mogen niet feesten? Ik heb geen sorry om te vermorsen”

GFC NIEUWSREDACTIE- “Ik wil niets goed praten, maar blaka sma no mag kon feesten of ontspan?!
Ik heb geen sorry om te vermorsen. Ik heb niemand vermoord, opgelicht of beroofd, dus niemand hoeft een sorry van me te verwachten, omdat ik heb gefeest.”

Zo reageert Joel “Bordo” Martinus, topper van de Surinaamse politieke organisatie ABOP, op berichten over een groot feest met ruim 2.000 aanwezigen in het bauxietstadje Moengo.

Bordo: ” de first lady heeft ook tot in de ochtenduren gefeest en er waren een aantal DC’s en directeur’s aanwezig, maar niemand zei wat of had iets om te zeggen! Dus kletsen jullie me niet. De regering mag wel feesten, maar wij als burgers niet (blaka man)

Bordo vindt dat men minder moet kletsen, omdat er voldoende beelden circuleren over privéfeesten. “Het lijkt alsof zwarten niet mogen feesten. “Waarom geen ophef over al de illegale feestjes binnen Paramaribo, Wanica, Saramacca en Nickerie?”