fbpx

Boodschap KPS aan AVD-wandelaars en anderen

De bekende Avond Vierdaagse wandelmars (AVD) in Suriname staat weer voor de deur.

Het Korps Politie Suriname doet hierbij een beroep op zowel de wandelaars als de toeschouwers om zich te houden aan de bevelen en instructies van de politieambtenaren, die belast zullen zijn met het vlot en veilig doen verlopen van deze wandelactiviteit.

Aan rij-en voertuigbestuurders wordt gevraagd om ook mee te werken aan de vlotheid en veiligheid op de wegen. In het bijzonder op de wegen waar gelopen zal worden door de wandelaars en waar meestal grote groepen toeschouwers zich bevinden.

Verwacht wordt dat de bestuurders zich stipt zullen houden aan de bevelen en instructies van de politie en indien mogelijk de straten vermijden waarover gelopen zal worden. Wees op de hoogte van de looproutes, zodat u op tijd kunt anticiperen daarop.

BEKIJK OOK
Internationaal programma Canada kan Suriname helpen uit crisis

Tot slot vraagt de politie aan zowel de actieve- als de passieve deelnemers om zich beschaafd te gedragen op of langs de openbare wegen en geen leuzen te gebruiken of opmerkingen te maken die beledigend zijn voor anderen. Respect krijgt u door respect te geven.

Het KPS wenst eenieder veilige en sportieve en wandeldagen toe.