fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Bond Personeel LVV tevreden over samenwerking met Parmessar

GFC NIEUWS- De Bond van LVV Personeel is dik tevreden over de samenwerking met minister Rabin Parmessar, laat de secretaris namens de voorzitter van de bond, Ashwin Bechan, optekenen.

Bechan geeft aan dat de afgelopen maanden zeer nauw en in een versnelt tempo samengewerkt is met de nieuwe minister en zijn staf.

Het wegwerken van de grote achterstand is met name gekomen door het aantrekken van nieuw personeel, voor onder andere de secties onderhoud, bewaking, landbouwvoorlichting en inspectie.

De andere personeelszaken zijn ook besproken met de bewindsman zoals benoemingen, bevorderingen en werkomstandigheden. Echter weet hij dat minister Parmessar daartegenover prestatie wilt zien.

De secretaris van de werknemersbond is tevreden met de gezamenlijke vorderingen die zijn geboekt dit jaar en kijkt uit naar een succesvoller 2020. De bond is in alles mee genomen als het om het ministerie en het personeel ging.

OOK INTERESSANT
Joe Biden valt op de grond tijdens diploma uitreiking Amerikaanse luchtmacht (VIDEO)

Hij weet dat het komend jaar een extra druk jaar wordt. Echter is hij ervan verzekerd dat met de getroffen voorbereidingen van het afgelopen jaar, de uitvoering niet langer op zich zal wachten.

Vanwege de goede relatie met het ministerie werd door de minister een commissie samengesteld en geleid door de Bond voor het afsluiten van het jaar 2019.

Als het aan de bond en het personeel ligt, treden zij liever ook uit het Fiso-systeem, aldus Bechan bij de afsluiting van zijn redevoering op 30 december.