Boeroe aangehouden voor diefstal gereedschappen

GFC NIEUWS- De politie van Munder heeft op 2 september de 51-jarige oud-bekende van de politie, Cliff van J. alias Boeroe, aangehouden voor diefstal uit een voertuig.

Een man begaf zich in zijn voertuig naar een bouwmaterialen zaak aan de Kwattaweg om wat spullen te kopen. Na de aankoop van de goederen stapte hij wederom in zijn voertuig en ging naar zijn plaats van bestemming.

Nadat de man zijn eindbestemming bereikte, kwam hij tot de ontdekking dat zijn gereedschappen, waaronder boormachines, niet in zijn voertuig waren.

De benadeelde kreeg sterk het vermoeden dat zijn gereedschappen uit zijn auto gestolen waren toen die voor de bouwmaterialen winkel geparkeerd stond. Hij ging terug naar de winkelzaak, die van beveiligingscamera’s voorzien is, om zijn verhaal te doen.

De opgenomen camerabeelden werden bekeken en daarop was duidelijk te zien hoe een man de gereedschappen uit de auto nam.

De benadeelde deed aangifte bij de politie die gelijk van start ging met een strafrechtelijk onderzoek.

Bij het bekijken van de camerabeelden werd de dief door politieambtenaren herkend. Hij werd opgespoord en aangehouden.

Boeroe ontkende alles. Toen hij werd geconfronteerd met de camerabeelden, zegt hij gebruik te willen maken van zijn zwijgrecht.

Hij door de politie van Munder opgesloten.

De gereedschappen zijn nog niet terecht.

Overige berichten