fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Boedelvraagstuk Coronie wordt opgelost

GFC NIEUWS- President Chandrikapersad Santokhi heeft in Coronie beloofd een oplossing te brengen in het boedelvraagstuk.
“In 2010 heb ik elf boeken geschreven om een oplossing te brengen in het boedelvraagstuk. We zijn nu in 2020. De wetten liggen nog steeds in DNA. We gaan ze oppakken en aanpassen waar nodig, want het boedelvraagstuk moet opgelost worden. Er zijn wettelijke voorzieningen hoe je dat moet oplossen”, aldus het staatshoofd tijdens het bezoek van een regeringsdelegatie op 4 oktober in Coronie.
De president zegt verder dat het boedelvraagstuk belemmerend werkt op projecten waarin geïnvesteerd kan worden. Daarom geniet dit probleem ook prioriteit bij hem.
De president zegt dat ook de kwestie van personen die kort voor de verkiezing van dit jaar in overheidsdienst zijn aangenomen, zijn aandacht heeft. “Deze regering gaat iedere burger helpen die aan een baan is geholpen, al zijn ze een paar dagen voor de verkiezing aan een baan geholpen, maar geef ons de ruimte om de zaak te inventariseren. We zijn al bezig te inventariseren en als een aantal personen protesteert dat het al zeven maanden werkt en nog geen salaris ontvangt, dan moet ik toch kunnen onderzoeken op welke overheidsafdeling je vanaf februari ingetekend hebt. We gaan niemand het leven zuur maken. Iedereen die aanspraak maakt, zal in aanmerking komen”, aldus het staatshoofd.

OOK INTERESSANT
Berichten over eerste dode door vervuild water te Brokopondo gaan viraal op social media